Infinity Games | Legendat | Hyvät | Löydöt | Fiaskot

 

Mafiooso

By: Miracle Seed

Mafiooso on Miracle Seed firman siisti grafiikkainen mafioso peli, jossa tehdään kaiken näköisiä rikollisia juttuja kuten tapetaan ihmisiä ja ajetaan poliiseja karkuun, joka onkin toteutettu esimerkillisesti. Monissa autopeleissäkään ei ole näin toimivaa ajosysteemiä peliin onkin lisätty mini-peli jossa kaahaillaan autolla ja väistellään "klönttejä". Mafiooso on lisäksi juuri sopivan vaikea, ja turhautumista harvoin pääsee syntymään.

 

________________________________________

 

Veren Punainen Vaara

By: Mika

Tunnelmallista reaaliaika strategiaa parhaimmillaan. Pelin idea on torjua suomeen tunkeutuneet venäläiset valloittajat ja siitä ei ilman ruumiita selvitäkään. Tunnelmaa jokaisessa pelissä voisi kuvailla käsin kosketeltavaksi. Aina kun räjähdykset ympärillä lakkaavat ja savu hälvenee puolet joukoistasi ovat kuolleet, mutta sekös ei Suomipoikaa lannista, vaan hyökkäys jatkuu ja ryssät lähetetään takasin kotiin ...kilon palasina kylläkin.

 

________________________________________

 

Ultimate Duckshooter 1.5

By: Metal Fusion

Sen jo melkein legendaarisen metsästys pelin "päivitys", mitä melkein voisi sanoa ja uudeksi peliksi. Peliin on tehty toki parannuksia ja uudistuksia, mutta moni vanha on joutunut väistymään. Erityisesti jäin kaipaamaan karttaa ja sitä tarunhohtoisista valkoista joutsenta mikä oli aiemmissa osissa. Eli hieno uudistus, mutta koska tämä on niin erilainen vanhakin versio on tuossa vähän alapuolella ladattavissa :)

 

________________________________________

 

Ultimate Duckshooter 1.2

By: Metal Fusion

Ultimate Duckshootter. Eipä kuulosta järin kiinnostavalta, mutta nimi voi hämätä sillä sisältö on mitä parhainta viihdettä. Enpä olisi heti arvannut että sorsien lahtaus voi olla näin hauskaa. Pelin tekee mukavaksi myös se että uusia ampuma paikkoja voi hankkia menestymällä kiekon ammunnassa. Jotkut pienet seikat häiritsevät mutta se on hyvin pientä. Eli kyseessä aivan erinomainen peli yksinkertaisuudessaan. (Ole varovainen sillä tähän voi jäädä koukkuun =)

 

________________________________________

 

HEROGEENI 2

By: Mirmo Games

Herogeeni 2 kantaa lisänimeä Tuomion Tumppu. Peli on tasohyppelyä Super Mario tyyliin ja saman tyylinen tunnelmakin on tallella. Herogeeni ei kuitenkaan aivan pärjää esikuvalleen, vaan kompastuu pieniin pelattavuuteen liittyviin ongelmiin, kuten hyppiminen ja painovoima ovat toteutettu hiukan huonosti. Muuta pahaa sanottavaa minulla ei taida ollakaan vaan tämä on kaikin puolin loistava peli, tasohyppelyiden aatelia. Eli jos pelattavuus olisi kohdallaan olisi tie legendojen taivaisiin auki.

 

________________________________________

 

Cold Terror

By: Necrogames

Cold Terror on peli jossa tapetaan vaihteeksi zombeja. Hyvinä puolina mainittakoon se, että zombeja on paljon erilaisia ja että pelissä on jopa viisi eri maata. Huonoa pelissä on aseiden vähyys sinänsä haulikolla, uzeilla ja kranaateilla luulisi pärjäävän mutta kun haulikko on aika tehoton verrattuna uzin nopeuteen ja kranaatteja ei voi mitenkään ohjailla, jää uzit ainoiksi aseiksi millä pärjää. Kokonaisuutena kuitenkin erinomainen peli.

 

________________________________________

 

Max Payne

By: Silverfang Games

Max Payne on hienon hieno point and klik peli jossa seikkailet Max Paynella vuonna 2999 ja yrittää pysäyttää "mustan hyypiön". Hauska musiikki ja "hyvät" vitsit takaavat viihtyvyyden. Vain tekijän omat sisäpiirijutut haisevat, kuten oikeiden ihmisten päitdn kuvia on lisätty peliin. Peli on vaikea ja siksi sen parissa tulee vietettyäkin aika kauan, ellei turhautuminen iske. Ehdottomasti lataamisen arvoinen.

 

________________________________________

 

Max Payne 2

By: Silverfang Games

Kaikkihan ovat pelanneet Max Payne ykkösen jo läpi vuosia sitten ja nyt Max Payne on palannut etsimän mustapukuista tyyppiä, eli luvassa ei voi olla muuta kuin jännittävä seikkailu ja entistä kiperämpiä pulmia, joten heti vaan pelaamaan seikkailupelien aatelistoa.

 

________________________________________

 

Pako Vanhainkodista 2

By: Miracle Seed

Pako Vanhainkodista pelisarjan toinen osa jossa sama miekkonen jälleen yrittää paeta vanhainkodin ahdistavista oloista. Graafisesti peli pysyy samalla hyvällä tasolla mutta tällä kertaa peli on jo paljon pidempi vaikkakin se saisi olla vieläkin pidempi.

 

________________________________________

 

War6 v.1.3

War6 Chapter 2

War6 Chapter 3

By: J&J Entertainment

Pitkän War pelisarjan kuudesosa. Graafisesti peli ei ole paljoa muuttunut sarjan aikaisemmista osista. Tämäkin peli sortuu samoihin pikku vikoihin kuin aikaisemmatkin osat eli pitkiin alkudemoihin, joita voi kuitenkin lyhentää ESC:illä ja muutenkin peli on aika hidas temponen, mutta muuten peli on oikein viihdyttävä ja jos et ole testannut vielä War-pelisarjaa on tämä näyttävä peli ehdottomasti kokeilemisen arvoinen.

---

War6 Chapter 2 ja 3 tuo lisää samaa hyvää viihdettä ja uusia ominaisuuksia ja parannellun tekoälyn.

 

________________________________________

 

Pöllö Street Fighter

By: Fanasy Soft

Jos olet kaksinpeliä vailla, niin tässä se on! Vaikka peli ei grafiikoilla juhli on siinä hauskat ja monipuoliset kentät. Kenttien läpäiseminen vaatii mättämisen lisäksi aimo annoksen oveluutta ja taitoa. Yksinpeliä ei ole, joka on ainut asia mikä jää harmittamaan, mutta ehdottomasti kokeilemisen arvoinen peli.

 

________________________________________

 

 

Target Horizon

By: Jani Online

Jani Onlinen tyypillinen hyvä grafiikka yhdistetty sci-fi räiskintään voi kuulostaa hyvältä kokonaisuudelta, mutta jokin tekee tästä pelistä mauttoman. Pelissä on paljon hyviä ideoita ja muutenkin hyvin suunniteltu. Mutta ehkä liiankin kestävät vastukset, varsinkin alussa, syövät tunnelmaa ja muutenkin pelissä on lattea meininki. Eli ei mikään huono peli, muttei taas kovin mahtavakaan.

 

________________________________________

 

Freedom Fighter 2

By: Stargamesweb

Freedom Fighterissa pistetään moottorisaha soimaan ja pahiksia kasaan. Peli on kuitenkin aika vaikea kontrollien osalta, mutta se on varmasti vain totuttelu kysymys. Kuitenkin bugejakin löytyy aika monta, mutteivät ne kuitenkaan pilaa koko tunnelmaa. Erikoisefekteillä on mällätty sitten olan takaa ja peli onkin näyttävää katsella, joskus efektit kyllä hieman sotkivat näkyväisyyttä. Peli on hieman raaka ja sitä ei suositella heikkohermoisille.

 

________________________________________

 

Pizzaboy

By: High Rise Productions

Pizzaboy on hauska peli jossa yritetään kuljettaa pizzat omistajilleen tietyn ajan sisään. Peliä vaikeuttaa huomattavasti  jalankulkijat ja autot, jotka kuhottelevat päälle. Turhautuminenkin voi iskeä aika pian jos ei heti saa pelistä kiinni. Pelissä on kuitenkin hyviä ideoita kuten, että skootteri pitää tankata ja siihen voi ostaa uusia osia. Oikoreittejä ei kuitenkaan voi käyttää hyväksi aivan yhtä tehokkaasti kun toivoisi ja jalankulkijoilla on ikävä tapa hyppiä renkaan ja asfaltin väliin.

 

________________________________________

 

Aliens War

By: JH Software

Aliens War on peli jossa sinä yrität pelastaa maailman lääketieteellisessä kokeessa syntyneiltä alieneilta. Peli hieman hankala huonon toteutuksen takia. Pelistä tekee kuitenkin hyvän sen laaja valikoima aseita ja armoreita, sekä suuri joukko erilaisia vastustajia.

 

 

Infinity Games | Legendat | Hyvät | Löydöt | Fiaskot